Zonnepanelen

zonnepanelen zonnepanelen zonnepanelen zonnepanelen zonnepanelen zonnepanelen zonnepanelen zonnepanelen zonnepanelen

Zonnepanelen installeren? Schuler Energy Systems is uw partner voor advies en installatie.

Wil u besparen op uw energierekening én uw ecologische voetafdruk verkleinen, dan zijn zonnepanelen dé energiebron bij uitstek. Schuler geeft advies over de optimale locatie van uw zonnepanelen en werkt voor de plaatsing ervan uitsluitend met ervaren installateurs en de beste merken.

Wij installeerden al zonnepanelen op meer dan 1500 verschillende locaties, en dat zowel op schuine daken als platte daken en zelfs op een schans. Zo zijn we met de jaren terecht dé referentie voor zonnepanelen geworden.

Wat doen zonnepanelen ?

Zonnepanelen bestaan in essentie uit:

  • fotovoltaïsche cellen die met behulp van een montagesysteem op de zuidkant van het dak geplaatst worden;
  • een omvormer, die de opgewekte gelijkstroom omzet in wisselstroom;
  • een productiemeter of groenestroommeter, op basis waarvan uw groenestroomcertificaten berekend worden.

Wanneer de zon schijnt kan u de stroom meteen gebruiken in uw huishouden (voor de televisie, wasmachine, keuken, enz.). Op zeer heldere dagen kan het zijn dat u niet alle opgewekte energie kunt gebruiken: in dat geval worden de overschotten naar het netwerk overgebracht. Op dat moment wordt de meter teruggedraaid.

’s Nachts of op donkere dagen wekt u niet voldoende elektriciteit op en maakt u gebruik van netstroom. De meter stijgt, maar veel minder dan dat ze gedaald is op zonnige momenten. Op die manier geniet u hoe dan ook van verminderde elektriciteitskosten dankzij Schuler zonnepanelen . Dat is onze garantie.

Waarmee rekening houden bij de plaatsing van zonnepanelen ?

Uiteraard is de oriëntatie naar de zon cruciaal om het maximum uit uw zonnepanelen te halen. Schuler zorgt voor een optimale locatie en hellingsgraad, rekening houdende met de hellingsgraad van uw dak, de zonnestand en de aanwezigheid van bomen. Bij de installatie zelf streven we perfectie en werken we alleen met de beste materialen. Na installatie kunt u nog steeds bij ons terecht voor vragen of advies.

Minder betalen voor uw elektriciteit? Begin vandaag en contacteer Schuler.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Limburg


Provincie Antwerpen

Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Contact